HakuSivukarttaPalaute
www.taloyhtiosivut.fi
Etusivu > Hyödyt isännöitsijälle

Hyödyt isännöitsijälle

  • Isännöitsijällä on usein paras tietämys taloyhtiön asioista, mutta kovin usein he ovat myös erittäin kiireisiä. Taloyhtiösivut tarjoavat isännöitsijälle helpon ja nopean tavan välittää tietoa isännöimiensä taloyhtiöiden asukkaille.

  • Isännöitsijän tai isännöintiyrityksen ei välttämättä tarvitse investoida asukassivuihin erikseen, koska Taloyhtiösivujen avulla on mahdollista hoitaa asukasviestintää sähköisesti. Taloyhtiösivujen käyttöönotto ei siis kaada sivujen päivitysvastuuta isännöitsijän niskaan, mutta tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää palvelua.
  • Koska Kiinteistöliitto tuottaa Taloyhtiösivuille perustietoa taloyhtiöiden hallinnasta, asumisen opastuksesta ja ajankohtaisia uutisia, isännöitsijän ei sitä tarvitse tehdä ja hän voi luottaa siihen, että sisältö on oikeaa ja asiallista.

  • Isännöitsijän käyttöön on tehty erillinen Isännöitsijän tiedotetyökalu. Isännöitsijä kirjautuu palvelun etusivulta salasanan avulla sisään palveluun, jossa voi täyttää tiedotteen otsikon, sisällön sekä valita sen haluaako tiedotteen yhden, useamman vai kaikkien isännöimiensä taloyhtiöiden sivuille.

  • Isännöitsijän tiedotetyökalu toimii osoitteessa: http://yllapito.taloyhtiosivut.fi/isannoitsija