HakuSivukarttaPalaute
www.taloyhtiosivut.fi
Etusivu > Sivujen käyttöönotto

Sivujen käyttöönotto

  1. Kun taloyhtiö haluaa ottaa Taloyhtiösivut käyttöön, ensimmäiseksi tulee valita henkilö joka huolehtii sivujen päivittämisestä. Taloyhtiön hallitus voi valita sivujen päivittäjän keskuudestaan tai vaihtoehtoisesti nimetä päivittäjäksi jonkun hallituksen ulkopuolisen henkilön. Päivittäjiä voi taloyhtiön niin halutessaan olla myös useampia.

    Päivittäjä ei tarvitse erityisiä tietoteknisiä taitoja, vaan normaalit tietokoneen käyttötaidot riittävät. Sivujen ylläpito toimii tällä hetkellä parhaiten Firefox-selaimella ja Internet Explorer -selaimen versioilla 11. Chrome-, Safari- ja Opera-tukea palvelu ei tarjoa.

  2. Seuraava askel sivujen päivittäjällä on Taloyhtiösivujen päivittäjäksi rekisteröityminen. Tämän tehdäkseen päivittäjä tarvitsee taloyhtiön jäsennumeron ja toimivan sähköpostiosoitteen. Alkuun pääsee hakemalla oman taloyhtiön osoitteessa: http://www.taloyhtiosivut.fi/haku/

  3. Haun jälkeen klikataan taloyhtiön nimeä, täytetään vaaditut kentät ja painetaan "rekisteröidy käyttäjäksi" - painiketta.

  4. Tämän tehtyään päivittäjä saa vahvistuspyynnön rekisteröitymisen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Palveluun rekisteröitymisen vahvistus tapahtuu viestissä olevan linkin avulla. Vahvistuksen tehtyään päivittäjä saa palvelun salasanan sekä käyttöohjeet sähköpostiosoitteeseensa. Tällä salasanalla päivittäjä pääsee kirjautumaan sisään Taloyhtiösivujen ylläpitoon ja siten muokkaamaan taloyhtiön kotisivuja

  5. Ylläpitosivujen osoite on: http://yllapito.taloyhtiosivut.fi

    Ylläpito-ohjeet saa tarvittaessa myös ylläpitosivuilla klikkaamalla Ohje-painiketta.