HakuSivukarttaPalaute
www.taloyhtiosivut.fi
Etusivu > Kuvaus palvelusta

Kuvaus palvelusta

Palvelu on ensisijaisesti viestinnän työkalu, joka mahdollistaa sisällön tuottamisen taloyhtiön kotisivuille useiden eri tahojen toimesta. Taloyhtiöille ja asukkaille hyödyllistä tietoa syntyy eri paikoissa ja sitä kertyy useille eri tahoille. Taloyhtiön kotisivujen avulla on mahdollista saada tämä kertynyt tieto kootuksi yhteen paikkaan asukkaiden ja taloyhtiön hallituksen käyttöön. Palvelussa hyödynnetään siten keskitettyjä tietopankkeja sekä hajautettua ylläpitoa, joka on tehokas tapa tuottaa palvelua.

Tietoa sivuille tuotetaan kolmella eri taholla:

  1. Taloyhtiön perustiedot poimitaan taloyhtiön sivuille Kiinteistöliiton jäsenrekisterijärjestelmästä. Kiinteistöliitto tuottaa sivuille myös taloyhtiöitä koskevia uutisia sekä Asumisoppaan ja Hallinto-oppaan. Taloyhtiön oman päivittäjän tai isännöitsijän aikaa ei siten kulu näiden yleisten tietojen sivuille laittamiseen.

  2. Taloyhtiösivujen oma päivittäjä voi lisätä taloyhtiön sivuille tiedotteita, kuvia ja taloyhtiön asiakirjoja. Taloyhtiökohtaisten tietojen päivitys on taloyhtiön oman päivittäjän vastuulla.

  3. Isännöitsijöille Taloyhtiösivut on nopea tapa välittää tietoa asiakastaloille ja niiden asukkaille. Tiedotetyökalun avulla isännöitsijä voi tiedotetta laittaessaan valita julkaiseeko ajankohtaistiedotteen yhden, useamman vai kaikkien asiakastaloyhtiöidensä sivuille.