HakuSivukarttaPalaute
www.taloyhtiosivut.fi
Etusivu > Usein kysytyt kysymykset > Muita yleisiä kysymyksiä

Muita yleisiä kysymyksiä

Miten luon tunnukset "Hallituksen sivut"- osioon?

Ylläpitosivujen ylimmässä palkissa oikealla on teksti "Hallituksen tunnus". Klikkaa siitä, niin pääset määrittelemään salasanan. Tunnus on hallitus.

Onko Taloyhtiösivuilla mahdollisuutta keskustelupalstaan?

Palvelussamme ei ole keskustelupalstan mahdollisuutta. Tämä on ollut ihan tietoinen ratkaisu, sillä se edellyttäisi jokaisen käyttäjän tunnistamista, jotta keskustelu pysyisi hallinnassa. Tämän lisäksi taloyhtiöt ovat keskimäärin melko pieniä ja potentiaalisten keskusteluun osallistuvien henkilöiden määrä vielä pienempi, siksi emme ole ainakaan vielä kokeneet tarpeelliseksi lisätä keskustelupalstaa. Jotkut taloyhtiöt ovat lisänneet keskustelumahdollisuuden sivuilleen toisia palveluja hyödyntäen mm. muodostamalla Facebook-ryhmän taloyhtiölle.

Miksi en löydä taloyhtiömme Taloyhtiösivuja hakukoneen (esim. Google) haulla?

Taloyhtiösivujen hakeminen hakukoneella on estetty. Tällä on pyritty vähentämään niiden ihmisten käyntiä sivuilla, joilla ei ole taloyhtiön kanssa mitään tekemistä.

Taloyhtiön hakutoiminto löytyy Taloyhtiosivut.fi palvelun etusivulta osoitteesta www.taloyhtiosivut.fi

Miksi sivut ovat julkiset, eikä niitä saa suojattua salasanalla?

Pitämällä sivut avoimena, on pyritty helpottamaan asukkaan ja osakkaan pääsyä Taloyhtiösivuille. Koska Taloyhtiösivut eivät löydy hakukoneen avulla, harva ulkopuolinen sivuille kuitenkaan eksyy.

Taloyhtiösivuilla on olemassa yksi salasanalla suojattu osio eli ns. "Hallituksen sivut". On taloyhtiöstä itsestään kiinni, halutaanko tätä osiota käyttää hallitustyöskentelyyn vai luovutetaanko salasana kaikille taloyhtiön asukkaille / osakkaille, ja hyödynnetään salattua osiota siten.

Onko Taloyhtiösivuille mahdollista saada kävijälaskuria?

Varsinaista kävijälaskuria ei Taloyhtiösivuille saa. Kävijälaskuri voidaan kuitenkin toteuttaa Google Analytics-palvelun avulla, jos taloyhtiösivujen päivittäjällä on käytössään Google- tai gmail-tili. Voitte lähettää silloin pyynnön kävijälaskurin luomisesta osoitteella yhtiosivut@kiinteistoliitto.fi

Haluamme lopettaa Taloyhtiösivujen käytön. Miten se tapahtuu?

Kun kotisivut on luotu, niitä ei voi enää poistaa kokonaan. Ylläpitäjä voi kuitenkin ottaa sivuilta julkaisuluvan pois, jolloin sivut eivät enää näy kenellekään.