HakuSivukarttaPalaute
www.taloyhtiosivut.fi

Päivittäjät

Kuka voi rekisteröityä Taloyhtiösivujen päivittäjäksi?

Taloyhtiön hallitus voi valita sivujen päivittäjän keskuudestaan tai vaihtoehtoisesti nimetä päivittäjäksi jonkun hallituksen ulkopuolisen henkilön.

Voiko Taloyhtiösivuilla olla useampi kuin yksi päivittäjä?

Voi. Joissain tapauksissa voi olla parempikin, että päivittäjiä on useampi.

Mistä näen kuka on rekisteröitynyt Taloyhtiösivujen päivittäjäksi?

Hakemalla oman taloyhtiön tiedot www.taloyhtiosivut.fi palvelun etusivulta löytyvällä "Hae oma taloyhtiösi"-toiminnolla.

Taloyhtiösivujemme päivittäjäksi on edelleen merkitty henkilö, joka ei enää päivitä sivuja. Miten häneltä saa päivitysoikeudet pois?

Lähettäkää päivittäjän poistopyyntö osoitteeseen yhtiosivut@kiinteistoliitto.fi

Rekisteröidyin Taloyhtiösivujen päivittäjäksi, mutten saanut sähköpostiini vahvistusviestiä. Missä vika?

Tarkastakaa ensin sähköpostinne roskapostikansio. Mikäli viesti ei löydy sieltäkään, lähettäkää meille viesti osoitteeseen yhtiosivut@kiinteistoliitto.fi

Rekisteröidyin Taloyhtiösivujen päivittäjäksi, mutta sähköpostitse saamani vahvistuslinkki ei toimi. Miten toimin?

Sähköpostiohjelma on todennäköisesti jakanut vahvistuslinkin kahdelle tai useammalle riville. Jos näin on, vahvistus onnistuu kopioimalla osat peräkkäin nettiselaimen osoiteriville ja painamalla lopuksi "Enter"-nappia.

Jos tämäkään ei auta, välitä vahvistuspyynnön sisältävä viesti osoitteeseen yhtiosivut@kiinteistoliitto.fi ja kuvaile ongelmasi.

Olen rekisteröitynyt Taloyhtiösivujen päivittäjäksi, mutta olen kadottanut käyttäjätunnukseni ja salasanani. Miten saan ne uudelleen?

Mene ylläpitosivujen kirjautumissivulle osoitteessa: http://yllapito.taloyhtiosivut.fi Syöttä sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnuskohtaan ja painaa "Kirjaudu"-nappia. Tunnuksesii lähetetään sinulle hetken kuluttua sähköpostilla.

Olen rekisteröitynyt Taloyhtiösivujen päivittäjäksi. Ylläpidon salasana on vaikea muistaa. Voinko vaihtaa sen?

Salasanan voi vaihtaa kirjautumalla ensin olemassa olevilla tunnuksilla ylläpitosivuille osoitteessa: http://yllapito.taloyhtiosivut.fi Salasanan voi vaihtaa etusivun yläpalkista oikealla löytyvästä "Vaihda salasanasi"-kohdasta.