Käyttöönotto

Ylläpitäjän valinta

Kun taloyhtiö haluaa ottaa Taloyhtiösivut käyttöön, ensimmäiseksi tulee valita henkilö joka huolehtii sivujen ylläpitämisestä. Taloyhtiön hallitus voi valita sivujen ylläpitäjän keskuudestaan tai vaihtoehtoisesti nimetä ylläpitäjän jonkun hallituksen ulkopuolisen henkilön. Päivittäjiä voi taloyhtiön niin halutessa olla useampia.

Päivittäjä ei tarvitse erityisiä tietoteknisiä taitoja, vaan normaalit tietokoneen käyttötaidot riittävät.

Rekisteröityminen Kiinteistöliiton jäsensivujen käyttäjäksi

Sivujen päivittäjän on oltava Kiinteistöliiton jäsensivujen käyttäjä. Rekisteröityessä jäsensivuille ylläpitäjä tarvitsee taloyhtiön jäsennumeron ja sähköpostiosoitteen, joka on merkitty Kiinteistöliiton jäsenrekisteriin.

Rekisteröitymisen jälkeen ylläpitäjä saa sähköpostilla linkin, jolla hän voi luoda itselleen salasanan ja sen jälkeen kirjautua jäsensivuille.

Sivuston luominen

Kiinteistöliiton jäsensivuilla olevalla linkillä ylläpitäjä saa näkyviin taloyhtiöt, joiden tietoihin hänet on yhdstetty ja hän pääsee luettelosta valitsemaan taloyhtiön ja luoda sivuston Luo sivusto -linkillä.

Sivuston ylläpitäminen

Kiinteistöliiton jäsensivuilla olevalla linkillä ylläpitäjä saa näkyviin taloyhtiöt, joiden tietoihin hänet on yhdistetty ja hän pääsee luettelosta Valitse-linkillä muokkaamaan taloyhtiön sivuja.Kiinteistöliitto